събота, 5 юли 2008 г.

Предимства на биодизела

Не редактиран автоматичен превод от английски на български
Търсите най-тясно биодизел, ние откриваме, че нейните физични и химични свойства са много сходни с нефтопродукти основава дизелово гориво по отношение на функционирането на двигатели с компресионно запалване (дизелови двигатели). Ето защо, биодизел може да се използва в дизелови двигатели, без скъпите модификации на двигателя или на горивата система.
Когато става дума за списък на предимствата на биодизел, има много защитници и казват те включват ниски емисии, по-добър аромат, и по-високи мазилна способност. Според един доклад, сърце, биодизел е по-ниско енергийно съдържание от редовните дизел, но изпълнява както и дизеловото гориво, при смесване с дизеловото гориво в концентрации до 20%.
Възможността за био-дизел е по за дълго време, но това е само сега, както изглежда, scarcer петрола и по-малко сигурен, че хората започват да инвестират във възможностите, които съществуват за него като автомобилни горива. Както транспортния сектор е вероятно да бъде най-бързо разрастващите се, допринасящ за емисии на парникови газове за по-голямата част от този век, както и цените на дизеловото гориво катерене непрекъснато, че предимствата на биодизел са били оценени от правителствата по целия свят. Въпреки това, все още не е източник на биодизел, която е евтина и свръхпредлагане достатъчно, за да отговаря на потенциала на търсенето.
Предимствата на биодизел са много, то е подновен, домашни, чисти и могат да бъдат основани на различни растителни видове храна. Някои от началото на флота, ревюта, също изявиха дългосрочна поддръжка намаления, но гостите мелодия за повече по този въпрос. Предимствата на биодизел са; тя е възобновяеми горива, въглеродния двуокис неутрални, с ниско съдържание на сяра, не са токсични, биоразградими, местно производство в
Обединеното кралство, и когато се използват обикновено намалява емисиите. Така, като цяло биодизел предлага редица ползи за околната среда Ненадминати от всяка друга алтернатива на гориво за транспорта. Повечето изследвания показват, че постепенно началото на изгарянето, което е характерна черта на биодизел, когато се използва, също помага за намаляване на емисиите на NOx.

В количества до 5%, биоетанол гориво може да се смеси с обикновените нефтени горива, без да е необходимо за всяка модификация на двигателя. Биоетанол е запознат, произведени чрез използване на методи, като процес на ферментация, и то може да бъде разпределена, като използва същите бензинови forecourts и транспортните системи, както и преди. Тъй като чист биодизел не дава находища на собствените си, това води до увеличаване на живота на двигателя. Изчислено е, че един биодизел смес от само 1% би могло да увеличи мазилна способност на гориво от колкото е 65% (САЩ източник).
Ако превозното средство използва традиционните дизелови, превозното средство емисии черно, stinky дим. С биодизел, на дим става наистина много чиста. Един добър пример е правителството на САЩ, че прилагат правилата мандатите на използването на алтернативни горива в федерални средства. B20 бе приета за използване в moat националните паркове. Ако биодизел се използва за гориво на всички транспортни средства, удивително е смог заявиха, че ще се превърне само в спомен от миналото.
Можете също така да направите биодизел от лой (животински мазнини), рибено масло, морски водорасли и водорасли. В действителност, тя бе наскоро съобщи, че в извънредно вдигане на посвещение на страници, капитана, Пийт Bethune, подложени liposuction, както и на мазнини (всички 100 мл) е бил използван да направим малък размер на биодизел за Earthrace! Биодизелът също може да бъде направено от внос на суровини, като палмово масло, от цял свят по-нататъшни усилия, за да се осигури по-ниски разходи за доставка. Като цяло, толкова по-разнообразни суровини източник на гориво ще бъде по-resilient на пазара люлки в изходна суровина за ценообразуване и доставки, които биха могли да направят стандартните биодизел от био отглеждане производство модел нежизнеспособни. Докато соево масло е предвидено добра отправна точка за биодизел в Съединените щати, тя е добивът ограничения, които ще пречат на биодизел за растеж в бъдеще. Наскоро един приятел които знае, че моят ентусиазъм е чудесно за биодизел ме помоли дали бях инвестират в него.
Това беше първия път, когато имах мисълта за инвестиране в биодизел запаси, и макар и само с кратко 18 месеца назад Искаше ми се да видя, че доста го черпят. Този път заяви, че е една точка, и от тогава съм била сериозно като се въведоха, че инвестициите в пазара съвсем скоро. Така че, биодизел, е добър заместител на изкопаеми горива толкова дълго, колкото направено разумно до препоръчителния процент. Странични продукти, създадени по време на неговото производство ще се предостави цялата гама от нови материали, които лесно могат да заменят много и не толкова приятелски материали, както и напускането на въглища, както е стока, която може да се използва за други по желание безопасна и полезна производствените процеси, които не замърсяват ни атмосферата. А реалните материални и глобални благоприятна за всички решение, съществува в момента за биодизела потребители. Що се отнася до "данък субсидии" Идете, развитите страни, като например членове на Европейския съюз налагат тежки данъци, като дизел биодизелът е по принцип данъчно-освободени.
Тази форма на субсидията е предоставена на разходите предимства на биодизела доставчици. Така че, всичко във всичко, картината изглежда rosy за биодизел. Ако сте като производството на биогорива, ще намерите някои от нашите проекти от интерес за производство на биогаз. Продължаване на анаеробно разграждане Системи за уеб сайта и да се възползва от нашите за справка. Стив Symes чувства, че околната среда дебат е твърде важно да се оставят на boffins.
Ако мислите, че това посещение също така си блог на адрес възобновяема енергия Новини

Няма коментари: